Szerezzen be bútorokat szuper áron

konyhai dagasztogepek

credit_card

A fizetési módot Ön választhatja ki

Több fizetési módot kínálunk. Válassza ki azt a fizetési módot, amely leginkább megfelel Önnek.

Érdekes választék

Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat.

Egyszerűség

Vásároljon egyszerűen bútort online.

Konyhai előkészítő gépekhez alkatrészek kaphatók szervizünkben, illetve javításukat is vállaljuk rövid határidővel. attase.hu törekszik a weboldalon megtalálható adatok pontos és hiteles közlésére.

Inox-Bázis Kft. 568 likes. Rozsdamentes konyhatechnológiai berendezések gyártása, forgalmazása.

A rendelés a Bebuynál egyszerű és gyors. Nálunk nincs hosszas várakozás, csak raktáron lévő termékeket tudsz rendelni! Rendeld meg a terméke(ke)t a választott szállítási mód egyikével.

Ha felújítanád az otthoni bútorállományt és igazán különleges termékekre vágysz, akkor érdemes megnézned a CraftenWood ® termékeit! A Craftenwood ® egy kizárólag fára szakosodott üzlet, a világon több mint 1.000 féle termékkel, melyet otthoni vagy ir

A készülék hatékonyabb és gyorsabb, mint bármilyen más hasonló konyhai készülék, megbízható és kiszámítható teljesítménye révén méltán vált legendássá a háztartásokban, pékségekben, cukrászatokban és az éttermek konyháiban.

Heston Blumethalés Gordon Ramsay is a Grant készülékeit választotta ételeinek elkészítéséhez. A sous vide a jelenleg alkalmazott éttermi technológiák közül a legjobb eljárás, amellyel a különféle alapanyagok ízei - legyen az hús, hal vagy zöldség - ,

Overview: gastrocentrum.hu has a global Alexa ranking of 1829641 and ranked 9508 in Hungary. The website server is using IP address 88.151.102.40 and is hosted in Hungary. The Google page rank of this website is 2/10.

Tájékoztatni szeretnénk a kiszállási díjakról: Budapest IV. kerület 10 000 Ft (+ÁFA) Budapest további kerületeibe 15 000 Ft (+ÁFA) A vidéki szállítás km díja egységesen 150 Ft/km (+ÁFA) (Az oda-vissza út megtett km-e értendő.) Adószámot kérjük a rend

Professzionális olasz AMITEK TAtípusú zöldség szeletelő gép, tartozék darab. Ipari zöldségszeletelő és sajtreszelő tárcsával. Zöldségszeletelő gépGasztroker Konyhatechnikai Webáruház.

Az elszívóernyő használatával a felszálló levegőből, gőzből kicsapódnak a hidegebb rozsdamentes konyhai elszívó zsírszűrőjének felületén a nehezebb szemcsék, azaz maga a zsír és pára.